Bejelentkezés

Dokumentumok

Életképek


 

Hírek

Huszadik születésnapunkat ünnepeltük

Névadónk munkás Szent József  ünnepén, 2013. április 30-án ünnepeltük szakiskolánk alapításának 20. évfordulóját.  Az ünnepre iskolánk tanári kara, dolgozói, diákjai nagy kedvvel és lelkesedéssel készültek.

Az eseményre számos vendéget hívtunk meg, s régi szép hagyományunk szerint együtt ünnepelt az egész iskolaközösség, amelyet közös ebéddel zártunk.

Jubileumi ünnepünkön részt vett dr. Beer Miklós püspök atya, aki a környék papjaival  mutatott be szentmisét az egyházasgergei  római katolikus templomban. A szentmisét követően diákjaink színvonalas kulturális műsorral tisztelegtek munkás Szent  József előtt. Ott volt dr. Bablena Ferenc Nógrád Megye Közgyűlésének alelnöke és Borbáth Gábor úr az EKIF főigazgatója.

Az ünnepi program  során gazdag kiállítás nyílt a KALOT Népfőiskolai Szövetség múltjáról és jelenéről. Ez azért is fontos és értékes iskolaközösségünk számára, mert 1993-ban  Szabó József karancskeszi plébános atya a KALOT kebelében alakította meg iskolánkat.

Fontos megemlíteni, hogy idén hatodik alkalommal rendeztük meg a Szent József  Labdarúgó Kupát és Sportnapot, amelyen az idén négy vendégiskola csapata vett részt.  Győztes csapatként a szécsényi Lipthay Szakiskola  legénységét  köszönhettük, akik elnyerték a Szent  József Kupát. Somoskőújfalu alpolgármester Gordos Andrea által  felajánlott serleget a vendéglátó szakiskola csapata nyerte, mert évek óta kiváló színvonalon megrendezi ezt rangos és az iskolák diákjai között is ismert és kedvelt focibajnokságot.

Képösszeállításunk az ünnepen készült.

 

 

Jubileum

Választható szakmáink:

Galéria

121440
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Minden nap
113
71
292
120531
1280
2269
121440

IP cím: 54.85.162.213
Idő: 2019-06-20 17:50:36

 


Adminisztrációs felület: Belépés

Web mail: Bejelentkezés a levelező rendszerbe

Korábbi oldalunk elérhetősége: szentjozsef.uw.hu

 

3185, Egyházasgerge Dobroda major

Tel/Fax: 06-32-452-111

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Honlapfelelős:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Szent József Katolikus Szakiskola és Speciális Szakiskola